Woodstap


Albert Huismanstraat 10 7951 TB Staphorst
0522 461067 Klik om te bellen

Over Woodstap

Graag stellen wij ons aan u voor.

Wij zijn een toeleveringsbedrijf/interieurbouwer met ruim 40 jaar ervaring in de houtbranche dat montageklare panelen en/of geheel gemonteerd kunnen leveren.

Wij zijn begin jaren 80 begonnen onder de naam Houtindustrie en Handelsmaatschappij B. Zweep B.V. en onlangs hebben wij onze activiteiten voortgezet onder een nieuwe bedrijfsnaam namelijk Woodstap B.V. zelfde expertise en personeelsbestand.

Ons bedrijf is o.a. specialist in fineerwerk uit zelf gemaakt fineer in vele soorten denk hierbij aan o.a. Eiken - Beuken - Noten - Mahonie - Teak - Bamboe - Zebrano en Essen, dit is slechts een greep uit de gangbare soorten uiteraard zijn er nog vele andere fineersoorten die wij ook kunnen maken en verwerken. Daardoor zijn wij uniek.

Het verwerken van moderne plaatmaterialen, HPL, compactplaat, etc. doen wij met ons uitgebreide en moderne machinepark dat bestaat uit CNC-frezen, opdeelzaag, persen, alleskunner, boorautomaat die drevels plaatst, fineer voegmachine wat vervolgens geperst kan worden op diverse dragers. Verder kunnen wij HF lijmen, schuren, kalibreren, rompen in elkaar persen en wij kunnen eventueel gewenst ook het lakwerk verzorgen in diverse kleuren.

Klanten kunnen bij ons terecht voor de meest uiteenlopende projecten want wij kunnen bijna alles maken met ons team met oog voor detail. Op aanvraag zenden wij een offerte en in een persoonlijk gespek kunnen wij uw wensen bespreken over onze uitgebreide mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Woodstap:

- Deskundig advies

- Vakkundig gemaakt met oog voor detail

- Gehele begeleiding van aankoop tot oplevering

- Ons motto “wij zijn pas tevreden als u dat bent”

Op aanvraag zenden wij u graag een offerte voor één van uw projecten, mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag.

Woodstap in het kort

Projecten

Apothekers en tandarts inrichting
Horeca
Kantoren
Overheid
Scholen
Winkels
Zorginstellingen

Diensten

Interieurbouw
Meubelmakerij

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

Woodstap


Albert Huismanstraat 10 7951 TB Staphorst
0522 461067 Klik om te bellen