WOODlife Flooring


Zandkant 1 5845 EV St Anthonis
06-23459592 Klik om te bellen

Over WOODlife Flooring

WOODlife Flooring maakt bijzondere houten vloeren: mooi, ongewoon, betrouwbaar, duurzaam en milieuvriendelijk. Onze vloeren onderscheiden zich door topkwaliteit, worden vaak op maat gemaakt, hebben unieke afwerkingen en zijn leverbaar in innovatieve legpatronen.

Multiplanken (ook wel duoplanken of lamelplanken genoemd) van WOODlife zijn opgebouwd uit een onderlaag van watervast berken multiplex, waarop een toplaag (tot 6+ mm) is verlijmd. WOODlife werkt vooral met Europese houtsoorten als eiken en essen, maar ook bijvoorbeeld met Hollandse gewaterde iep en douglas. Onze vloeren worden geheel naar wens gestyled: klassiek, modern, landelijk, vintage, classy, stoer, strak, verouderd, licht, donker, stompmat, glamour high gloss, etc.

Omdat wij ‘van deze tijd zijn’, vinden wij het vanzelfsprekend dat WOODlife vloeren aantoonbaar aan alle regels voldoen: CE (dimensionaal), FSC (herkomst), BREAAM ‘Excellent’ (duurzaamheid en milieubelasting), Bfl-s1 (vuurbestendigheid) en meer.

Naast vloeren kunt u ook bij ons terecht voor (bijpassende) houten trappen, wandbekleding, buitenparket en unieke houten accessoires.

WOODlife beschouwt u liever als partner in plaats van als klant. Via korte lijnen en met een persoonlijke, no-nonsense benadering zijn wij graag van dichtbij en in een vroeg stadium betrokken in uw project. Daarnaast maken wij het u graag gemakkelijk. Naast luisteren, adviseren, maken en leveren, nemen wij desgewenst al uw zorgen uit handen. Met een complete projectbegeleiding zorgen wij er voor dat uw vloer niet alleen correct wordt geleverd, maar ook perfect wordt geïnstalleerd en onderhouden.

Foto's

Vloer- en wandbekleding

WOODlife Flooring in het kort

Projecten

Horeca, Hotels
Interieur particulier
Kantoren
Overheid
Winkels

Diensten

Bouw
Ontwerp

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

WOODlife Flooring


Zandkant 1 5845 EV St Anthonis
06-23459592 Klik om te bellen