Vogels Keukens & Interieur


Peeleik 25 25 5704 AP Helmond
0492 849 684 Klik om te bellen

Over Vogels Keukens & Interieur

Vogels Interieurbouw: Uw Partner in Maatwerk Interieur

Gevarieerd werkgebied

Vogels Interieurbouw, gevestigd in Helmond-Brouwhuis, strekt haar interieurwerkzaamheden verder uit dan alleen deze regio. Wij bedienen klanten in Helmond, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en zelfs daarbuiten, zoals in Utrecht en Limburg.

Specialisten in maatwerk

Als familiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in alle aspecten van maatwerk op het gebied van interieur. De interesse in het wonen en werken in een stijlvolle en rustgevende omgeving is sterk toegenomen. Mensen zijn steeds beter geïnformeerd over de mogelijkheden van het creëren van een optimaal leef- en werkklimaat, zowel thuis als op kantoor.

Op maat gemaakt interieur

Als meubelmaker en interieurbouwer kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren door een op maat gemaakt interieur te realiseren voor zowel uw huis als uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een unieke keuken, een functionele kantoorinrichting of een prachtige maatwerk kast, wij staan voor u klaar om uw wensen te realiseren.

Oog voor detail en vakmanschap

Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw interieur perfect aansluit bij uw smaak en behoeften. Onze ervaren team staat garant voor kwaliteit en streeft naar het realiseren van een inspirerende en functionele leef- en werkomgeving.

Contacteer ons vandaag nog!

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een inspirerende en functionele leef- en werkomgeving. Vogels Interieurbouw staat voor u klaar, waar u zich ook bevindt. Samen maken we uw interieurdromen werkelijkheid.

Foto's

Vogels Keukens & Interieur in het kort

Projecten

Interieur particulier
Kantoren
Keukens particulier
Scholen
Winkels

Diensten

Bouw
Ontwerp

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

Vogels Keukens & Interieur


Peeleik 25 25 5704 AP Helmond
0492 849 684 Klik om te bellen