Verel


Meerwijkweg 54 5236 BP 's-Hertogenbosch
073-6111234 Klik om te bellen

Over Verel

Als ervaren interieurbouwer uit ’s-Hertogenbosch realiseren we bij Verel de fraaiste interieurs voor horeca, retail, hotels, kantoren, showrooms en onderwijs- of zorginstellingen. Al onze interieurs worden geheel op maat ontworpen en met de hand vervaardigd door onze ervaren interieurbouwers. De interieurs zijn even verrassend als stevig en duurzaam; de oplossingen creatief en efficiënt. Laat onze meubelmakers uw interieur tot leven wekken middels onvervalst ambachtelijk vakwerk.

Onze aanpak

Sinds 2004 is Verel bedenker, producent en leverancier van belevingsobjecten. We bedenken, begeleiden en bouwen concepten met een houdbaarheidsdatum van een uur, een maand of enkele decennia; hetgeen wat nodig is om het doel te bereiken.

In praktijk zien we dat er te snel gegrepen wordt naar allerlei hi-tech middelen als een soort doel aan zich. Wij starten daarom juist met het bekritiseren van de vraagstelling en denken niet zozeer in spijkers en planken. Vervolgens zullen we samen, aan de hand van een objectieve benadering, de klantreis in beeld te krijgen. Daarna durven we vervolgens met een opmerkelijke oplossing te komen.

Ons deskundige team zorgt voor een prachtig resultaat binnen de gestelde deadline. En dat doen we nooit alleen. Alhoewel er de nodige disciplines aan boord zijn is het noodzakelijk om samen te werken, op verschillende fronten, met u als opdrachtgever maar ook met andere externe, betrouwbare partijen. Wij sturen daarbij op tijd, geld & kwaliteit. Het gaat immers om de meerwaarde voor onze opdrachtgever. Platform thinking zit in ons DNA.

Bekijk ook de Verel website voor al onze stand- interieur en retail projecten: www.verel.org

Foto's

Erasmus Ziekenhuis Rotterdam

Verel in het kort

Projecten

Horeca
Kantoren
Overheid
Scholen
Winkels
Zorginstellingen

Diensten

Bouw
Bouwbegleiding
Interieurbouw
Maken van lichtplan
Ontwerp

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

Verel


Meerwijkweg 54 5236 BP 's-Hertogenbosch
073-6111234 Klik om te bellen