Nouwens Interieur B.V.


Brasem 30 4941 SE Raamsdonksveer
0162513090 Klik om te bellen

Over Nouwens Interieur B.V.

Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw interieurwensen, daar wij kwalitatief hoogwaardig meubelmaken niet als een einddoel zien, maar als een randvoorwaarde. Anders mag je je jezelf geen interieurbouwer noemen vinden wij. Hierin ligt ook niet ons onderscheidend vermogen.
De toegevoegde waarde van Nouwens Interieur ligt op een heel ander vlak. Wij zijn zeer actief betrokken bij de realisatie van uw projecten, en denken mee met uw als klant en bouwpartners. Respect voor elkaars expertise leidt namelijk tot goede resultaten voor alle partijen.
Hierbij verliezen we het einddoel en de esthetiek niet uit het oog.

Ervaring hebben we in verschillende sectoren, o.a. Kantoren, horeca, banken, zorg, winkels, tuincentra, stand en tentoonstellingsbouw etc. Ieder segment heeft zijn eigen “wetten en regels” wensen en behoeften, en het is prettig samenwerken als uw partner uw direct begrijpt en aan een half woord genoeg heeft.

Ons team bestaat uit een mix van ervaren, vakbekwame interieurbouwers en jonge gemotiveerde leerling interieurbouwers. Wij geloven in de kracht van onze mensen, en in samenspel met elkaar gaan wij aan de slag om al uw interieurwensen te realiseren. Diverse referenties zijn bij ons op te vragen. Kijkt u ook eens op onze website: voor fotoimpressies van uitgevoerde projecten. Wij zijn er ons van bewust dat dit slechts “koude” plaatjes zijn, en niets op kan tegen een persoonlijke ontmoeting zodat u aan den lijve kunt ondervinden wat Nouwens Interieur voor uw en uw organisatie kan betekenen.

Foto's

Nouwens Interieur B.V. in het kort

Projecten

Interieur particulier
Kantoren
Keukens particulier
Overheid
Scholen
Winkels

Diensten

Bouw
Ontwerp

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

Nouwens Interieur B.V.


Brasem 30 4941 SE Raamsdonksveer
0162513090 Klik om te bellen