Meuviro Interieurbouw bv


Haagweg 320 4813 XE Breda
0765213450 Klik om te bellen

Over Meuviro Interieurbouw bv

Sinds 1960 is Meuviro Interieurbouw actief in het bedenken en realiseren van totaalconcepten en Maatwerk Interieur voor horeca, leisuremarkt, kantoor- en winkelpanden. Vanuit onze eigen productiefaciliteit in Breda bedienen we naast deze zakelijke markt ook veel particuliere klanten van een volledig Interieuradvies en bijbehorend maatwerk.

Meuviro Interieurbouw onderscheidt zich door haar turn-key dienstverlening. Alle betrokkenen kunnen door ons gecoördineerd worden. Wat wij bedenken voeren wij ook uit. Onze vakmensen staan garant voor een kwaliteitsproduct. Of het nu gaat om een volledig turn-key project of slechts een simpele aanpassing. “Wij doen de deur pas achter ons dicht als de opdrachtgever tevreden is”

In de loop der jaren heeft Meuviro Interieurbouw zich gericht op het verwezenlijken van totaaloplossingen. Daarmee is Meuviro Interieurbouw ook de ideale partner voor de begeleiding van het gehele inrichtingproces. Met oog voor detail en functionaliteit met daarboven op jaren lange expertise bent u bij Meuviro aan het juiste adres als partner voor uw project.

Meuviro Interieurbouw is volop actief in diverse branches waar zij de nodige know-how en expertise heeft opgebouwd. Lees meer over de diverse branches waar Meuviro actief is.

Meuviro Interieurbouw bv in het kort

Projecten

Horeca
Interieur particulier
Kantoren
Keukens particulier
Overheid
Scholen
Winkels

Diensten

Interieurbouw
Meubelmakerij
Ontwerp

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

Meuviro Interieurbouw bv


Haagweg 320 4813 XE Breda
0765213450 Klik om te bellen