M & I spuiterij Dordrecht b.v. sinds 1908.


Kelvinstraat 3 3316 GM Dordrecht
078 - 6175821 Klik om te bellen

Over M & I spuiterij Dordrecht b.v. sinds 1908.

Meubel & interieurspuiterij sinds 1908, nu ook voor particulieren in iedere gewenste kleur in speciale ijzersterke moderne 2 componenten meubel lak lichtecht en krasvast, in iedere glansgraad.(volgens DIN norm) specialist in het overspuiten van gebruikte keuken of badkamer meubel frontjes / deurtjes.
bereken via de website online geheel vrijblijvend de richtprijs , op basis van de meest gangbare oppervlaktmaten,zonder in te loggen.
U kunt thuis in eigen omgeving uw nieuwe kleur uitkiezen uit de voorbeeld waaiers van alle bekende verfmerken, o.a. Sikkens,Histor,Flexa,Wyzonol,Sigma en nu ook de 132 oude Engelse kleuren van Farrow & Ball.
Ook voor renovatie / uitbreiding / water of brandschade herstelwerk voor alle verzekeringen, tevens beits en verniswerk.
Maar ook voor winkel inrichters / interieurbouwers / meubelmakers, spuiten & moffelen van enkel stuk tot seriewerk.
spuiten,spuiterij,overspuiten,natlakken,moffelen,beitsen,vernissen,metallic kleuren,matlak,zijdeglanslak,structuurlak,hoogglanslak,lakreparatie,lakrenovatie,meubel,meubels,lloyd-loom stoelen,vlinderstoelen,pastoe dressoir,auping auronde bed,italiaans hoogglans,politoeren,antiek restauratie,patineren,verpakkings service.
Zie WWW.KEUKENSPUITWERK.NL
Bespaar honderden euro,s doe direct zaken met de vakman zelf door zelf te de/monten en transporteren, maak vandaag nog een afspraak.
RICHTPRIJS een set keukenfronten gebruikt in goede staat e/z omkleuren van gemiddeld 16 t/m 18 stuks groot en klein door elkaar totaal 699,- incl btw en verpakking, in iedere gewenste kleur speciale resistente 2 componenten keukenlak, kleurecht en krasvast volgens DIN norm, ook voor omkleuren van zeer specifieke of gedateerde keukenkleuren van reeds lang te koop staande woningen.
Maar ook voor renovatiewerk van waterverlijmde folie op MDF keuken en badkamer meubeldeuren welke los heeft gelaten of gescheurd is, zie de laatste van de veel gestelde vragen en de NIEUWSPAGINA op de website + prijsinfo op de homepage ! !

M & I spuiterij Dordrecht b.v. sinds 1908. in het kort

Projecten

Interieur en meubel spuitwerk
Interieur particulier
Kantoren
Keukens particulier
Overheid
Overspuiten
Scholen
Winkels

Diensten

Bouw
Spuiten en moffelen

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

M & I spuiterij Dordrecht b.v. sinds 1908.


Kelvinstraat 3 3316 GM Dordrecht
078 - 6175821 Klik om te bellen