Lansink Interieurmeesters


Eekboerstraat 30H 7575 AX Oldenzaal
0541 625 761 Klik om te bellen

Maatwerk interieurs voor particulieren & bedrijven
Meubels op maat in elke denkbare ruimte
Van idee tot uitvoering: volledige keuzevrijheid

Over Lansink Interieurmeesters

Bij Lansink Interieurmeesters in Oldenzaal houden we ervan om de klant gelukkig te maken met mooie maatwerk meubels. Daarom werken wij niet met een vaste collectie, maar maken we op basis van jouw specifieke wensen een persoonlijk ontwerp. Een ontwerp waarin praktische oplossingen, volledige keuzevrijheid en oog voor detail centraal staan. Dat is voor ons maatwerk. Wij houden ervan om ruimtes maximaal te benutten, materialen te vinden die perfect bij jou passen en dit alles op een stijlvolle manier toe te passen.

Als meubelmaker en interieurbouwer en bedienen we voornamelijk klanten uit de regio Twente, zoals Oldenzaal, Hengelo en Enschede. We zijn gespecialiseerd in alle denkbare (inbouw)kasten, keukens en tv-meubels, maar ook tafels en renovaties van bestaande meubels. In onze meubelmakerij aan de Eekboerstraat 30H in Oldenzaal werken we met liefde aan de meest uiteenlopende projecten.

We hebben veel ervaring in het ontwerpen en maken van maatwerk meubels. Door onze expertise en vakmanschap ben je verzekerd van een meubelstuk dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook functioneel en duurzaam. We denken ook graag mee om een meubel te bedenken dat past bij de inrichting van de klant. We zijn een kleinschalige meubelmaker en steken veel tijd in onze klanten, daarom ook dat we als interieurbouwer uit Oldenzaal het liefst werken in Twente. We vinden dat onze klanten onze onverdeelde aandacht verdienen. Zo komen we tot de mooiste producten en leveren we service waar we achter staan.

We zijn een klein maar gepassioneerd familiebedrijf dat sinds 1991 vakwerk levert op allerlei meubelgebied. Begon het ooit met hoogwaardige stoelen en tafels, zo ligt intussen onze kracht in het maken van alle denkbare maatwerk kasten(combinaties). Denk aan bijvoorbeeld kledingkasten, inbouwkasten, ladekasten en dressoirs, wasruimtes, trapkasten, tv-meubels, boekenkasten, cinewalls en keukens.

Voor inspiratie kan je terecht op onze website en we staan ook altijd klaar om advies te geven. Kom langs in onze werkplaats in Oldenzaal of maak een afspraak bij u thuis! Jouw kast op maat en andere maatwerk meubels vind je bij Lansink Interieurmeesters in Oldenzaal.

Ruimtes maximaal benutten, materialen die perfect bij jou passen en een stijlvolle toepassing: dat is voor ons maatwerk

Foto's

Cinewall op maat Oldenzaal

Lansink Interieurmeesters in het kort

Projecten

Horeca
Interieur particulier
Keukens particulier
Meubels particulier
Overheid
Zorginstellingen

Diensten

Akoestische oplossingen
Bouwbegleiding
Interieurbouw
Meubelmakerij
Ontwerp

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

Lansink Interieurmeesters


Eekboerstraat 30H 7575 AX Oldenzaal
0541 625 761 Klik om te bellen