Knook Vormgevers in Metaal


Pascalstraat 105 1446 TW Purmerend
0299648131 Klik om te bellen

Over Knook Vormgevers in Metaal

Knook Vormgevers in Metaal.

Al meer dan 20 jaar legt Knook Vormgevers in Metaal zich toe op de vervaardiging van metalen producten. Van aluminium en messing tot staal en RVS. Van maatwerk tot serieproductie.

Knook Vormgevers in Metaal staat bij haar klanten bekend als echte alleskunner. Alle mogelijke metaalbewerkingen kunnen in ons goed geoutilleerde bedrijf worden uitgevoerd. Knook beschikt over twee gescheiden productiehallen (staal en RVS), samen ruim 1.000m² groot. In 2008 is het machinepark uitgebreid met een watersnijder van 4.000/2.000 mm. Met de watersnijder zijn wij in staat om in “eigen huis” staal (en nagenoeg elk ander materiaal) tot 10 cm. dik, zeer nauwkeurig te snijden.

U kunt bij Knook Vormgevers in Metaal terecht met concreet, uitgewerkte productieopdrachten. Maar ook voor het vervaardigen van werktekeningen of voor een deskundig advies over de keuze van materialen en afwerking bent u bij ons op het juiste adres. Ons team, van ca. 20 ervaren projectleiders en productiemedewerkers, staat voor u klaar om u te begeleiden en u desgewenst te adviseren over de mogelijkheden van Metaal voor uw project. Ons bedrijf is ingericht voor maatwerk en de productie van kleine series, maar ook grote series kunnen zonder problemen worden uitgevoerd.

Kortom van ontwerp en tekening tot productie, transport en montage is Knook Vormgevers in Metaal uw partner. Inventiviteit, flexibiliteit en kwaliteit zijn onze kernwaarden.

Foto's

Metaalbedrijf Knook Purmerend

Knook Vormgevers in Metaal in het kort

Projecten

Interieur particulier
Kantoren
Keukens particulier
Overheid
Scholen
Winkels

Diensten

Bouw
Ontwerp

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

Knook Vormgevers in Metaal


Pascalstraat 105 1446 TW Purmerend
0299648131 Klik om te bellen