Hoogers Saloninterieurs


Transportweg 13 7442 CT Nijverdal
0548 209 000 Klik om te bellen

Over Hoogers Saloninterieurs

Hoogers geeft professionele salons een eigen identiteit, uitstraling en beleving. Kapsalons, barbiershops, beautysalons, botoxclinics, wellness salons of nagelstudio’s. Zelfstandige vestigingen. Maar ook salons die onderdeel zijn van een groter complex of concept; zorg- & onderwijsinstellingen, wellness & spa centra, hotels of (cruise)schepen. Wij geven salons een passende beleving.

Van die ene opvallende eyecatcher tot een volledig maatwerk interieur. Elk meubel of interieur vertelt een eigen verhaal. Altijd perfect uitgevoerd en passende bij de gewenste sfeer, stijl of smaak. Als (h)echt familiebedrijf met Twentse roots willen we waarde toevoegen aan het interieur of de inrichting van onze klanten en uitblinken in klanttevredenheid. Daar gaat het hart van ons gedreven team vakmensen sneller van kloppen. Elke dag weer.

Wij geloven dat een onderscheidend interieur of goed doordachte inrichting waarde creëert. Nu en in de toekomst. Wij geven uiteenlopende salons een professionele identiteit, uitstraling en beleving.

Soms met die ene eyecatcher van een stoel. Soms met het ontwikkelen van een compleet interieurconcept.

Wij geven salons karakter. Altijd.

We bieden een sterke collectie meubelen van diverse merken en beheersen het proces voor maatwerkinterieurs volledig. We ontwerpen custom made/restyle, bouwen, leveren, begeleiden en zorgen dat het werkt. Van A tot Z. Met oog voor detail. Net als onze professionele concullega’s. En toch zijn we anders. Een verfrissend klantgerichte specialist in de beauty- & lifestyle branche.

Samen van uw salon een unieke beleving maken. Dat drijft ons. Daag ons maar eens uit of bezoek onze belevingsstudio.

  

 

 

Foto's

Hoogers Saloninterieurs in het kort

Projecten

Kapsalon
Overheid
Scholen
Schoonheidssalon
Spa
Winkels
Woonzorgcentra, Verpleeghuizen
Zorginstellingen

Diensten

Interieurbouw
Ontwerp
Service technisch kapsalon apparatuur

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

Hoogers Saloninterieurs


Transportweg 13 7442 CT Nijverdal
0548 209 000 Klik om te bellen