Gielissen Interiors & Exhibitions


Graandijk 3 5704 RB Helmond
0492 53 15 31 Klik om te bellen

Over Gielissen Interiors & Exhibitions

Het werkt bij Gielissen

Gielissen Interiors & Exhibitions is marktleider in Nederland en top 5-speler in Europa in het realiseren van 3D-presentaties op beurzen. Daarnaast zijn we specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige interieurs. Jaarlijks realiseren onze 350 medewerkers wereldwijd ongeveer 1.500 projecten. Elke dag weer leveren wij topprestaties met opvallende eindresultaten. We hebben vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Helmond en Wanssum en in Duitsland, België, Verenigde Arabische Emiraten en Verenigde Staten.

Amsterdam en Eindhoven
Onze vestigingen in Amsterdam en Eindhoven richten zich op beurzen, congressen en evenementen in de hele wereld. Fullservice, van advies en conceptontwikkeling tot realisatie.

Helmond en Wanssum
Onze Helmondse vestigingen Gielissen Neos en Gielissen Botim zijn gespecialiseerd in de uitwerking, realisatie, productie en montage van interieurprojecten. Gielissen Neos is actief in de sectoren utiliteit, horeca, retail, zorg en vrije tijd en Gielissen Botim werkt voor het exclusieve particuliere segment. Gielissen Linskens in Wanssum is gespecialiseerd in jachtbouw, van casco tot complete inrichting.

Gielissen Interiors & Exhibitions in het kort

Projecten

Interieur particulier
Jachtbouw

Diensten

Bouw

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

Gielissen Interiors & Exhibitions


Graandijk 3 5704 RB Helmond
0492 53 15 31 Klik om te bellen