Gepla B.V.


Business Park Stein 135 6181 MA Elsloo
0464370340 Klik om te bellen

Over Gepla B.V.

Graag stellen wij ons aan u voor: Gepla BV, uw partner voor de afwerking en inrichting van gebouwen!

Gepla BV ontwerpt en realiseert duurzame binnen afwerkingen en inrichtingen van gebouwen, met als uitgangspunt het creëren van een fijne omgeving voor wonen, zorg, werken, onderwijs en vrije tijd besteding (leisure- industrie). Wij werken vanuit een turn-key gedachte, waarbij het leveren van toegevoegde waarde alsmede het ontzorgen van onze opdrachtgevers onze belangrijkste speerpunten zijn.

Tevens zijn wij de exclusieve dealer van Interwand systeemwanden in Zuid-Nederland! Zo kunnen we een totaalpakket aanbieden, waar esthetica, geluidseisen en brandveiligheid samenkomen in een prachtig eindresultaat.

Met één aanspreekpunt voor u staan wij garant voor korte lijnen en een optimaal resultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij de kennis en technische know-how in huis om uw wensen te vertalen in een creatief ontwerp binnen de mogelijkheden en gestelde eisen. Uiteraard blijven we hierbij aandacht besteden aan vormgeving met oog voor detail.

Ten einde onze Kwaliteit en dienstverlening continue te verbeteren zijn we ISO 9001 gecertificeerd. Ons getraind personeel alsmede VCA* gecertificeerde procedures staan borg voor de Veiligheid bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Gepla B.V. in het kort

Projecten

Kantoren
Leisure
Overheid
Scholen
Winkels

Diensten

Bouw
Interwand Systeemwanden
Ontwerp

Onze locatie

Gepla B.V.


Business Park Stein 135 6181 MA Elsloo
0464370340 Klik om te bellen