Gebroeders Zeeuw van der Laan


Rooseveltstraat 41f 2321 BL Leiden
06-41984755 Klik om te bellen

Over Gebroeders Zeeuw van der Laan

Gebr. Zeeuw van der Laan parket & interieur is een bedrijf dat zich inzet voor iedereen met een vraag of wens voor een project op maat. Wij zijn gevestigd in Leiden en daarnaast veel werkzaam in Voorschoten, Oegstgeest en omgeving. Naast parketvloeren leggen of herstellen en het realiseren van maatwerk meubels, zijn wij ook in te zetten voor totaalonderhoud.

Wij leveren graag een totaalplaatje op zoals het verzorgen van uw maatwerk interieur én parket. Daarnaast doen wij ook  renovatiewerkzaamheden zoals het herstellen of zetten van kozijnen en/of deuren, lijstwerk, timmerwerk en lambrisering. Ook verzorgen wij regelmatig projecten zoals:  schuurvloeren, parket, inbouwkasten, inloopkasten, tv-meubels, badkamermeubels, kamer en suite, paneeldeuren, keukens en trapbekleden. Kortom, al het interieur en timmerwerk. 

Hoe groot of klein uw wens of vraag ook is, wij helpen u graag!

Wij werken zowel particulier op het gebied van wonen, werken en slapen als zakelijk. Hierbij kunt u denken aan bedrijfsruimtes, musea, winkels en horeca.

Gebr. Zeeuw van der Laan is een echt familiebedrijf. Onze gemeenschappelijke passie voor houtbewerking komt niet van een vreemde. Onze ouders zijn bekende parketteurs in Voorschoten en omgeving. Nu hebben wij als broers onze krachten gebundeld en ons bedrijf opgezet in interieurbouw, houtbewerking en houten vloeren.

Neem bij vragen gerust contact op!

Diensten

Bouw
Interieurbouw
Meubelmakerij

Onze locatie

Gebroeders Zeeuw van der Laan


Rooseveltstraat 41f 2321 BL Leiden
06-41984755 Klik om te bellen