Erixs Creatief Maatwerk


De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort
033-4565957 Klik om te bellen

Over Erixs Creatief Maatwerk

Maatwerkmeubelen met een eigen twist.

Na jaren het vak van zijn vader te hebben geleerd, richtte Erik van Dijk in 2003 zijn eigen interieurbouwbedrijf Erixs Creatief Maatwerk op en met succes! Van eenmanszaak is het bedrijf gegroeid tot een landelijk opererende BV met zeven personeelsleden.

We beperken ons niet tot de standaardmaten maar maken maatwerkmeubelen die aangepast zijn aan de mogelijkheden van een woning en de smaak van de opdrachtgever. Brengen graag een eigen twist aan in een ontwerp en denken mee over materiaalgebruik, toepassing, kleur en comfort zodat de opdrachtgever een uniek product in huis heeft.

De maten van een ruimte zijn ons uitgangspunt. Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever maken wij een gebruiksvriendelijk ontwerp dat vooral ook een echte eyecatcher is. Wij schuwen het niet om verschillende materialen in een product toe te passen om zo tot een verbluffend resultaat te komen. Het belangrijkste is dat we een "klik" met de opdrachtgever hebben. Dan kunnen we veel voor elkaar betekenen en kan het net dat zetje geven om samen gewaagde keuzes te maken.

Ons team adviseert graag over het gebruik van diverse materialen zodat je een goede match krijgt voor een stoer of juist strak en modern meubel. Het gaat om het totaalplaatje: als een huis door een architect in een bepaalde stijl wordt ingericht en wij mogen daar een mooi geheel van maken, zijn we daar heel trots op!

Foto's

Sfeervolle planken in een nis geplaatst, waardoor het een mooi geheel is geworden.
Dit is pas maatwerk! Hoe je op een zolder optimaal de ruimte kan benutten door in de punt een kast te maken.
Maatwerk daar hoort ook keukens bij. Zie deze ruime, sfeervolle keuken met eiland.
's Winters er warmpjes bij zitten. Ook dit kan Erixs voor u regelen!
Werkt u veel aan huis en zou u graag daar een eigen ruimte voor willen hebben? Geen probleem Erixs kan voor het meubilair tevens mooi afscheiding zorgen.

Erixs Creatief Maatwerk in het kort

Projecten

Apothekers en tandarts inrichting
Horeca
Interieur particulier
Kantoren
Keukens particulier
Scholen

Diensten

Interieurbouw

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

Logo Erixs Creatief Maatwerk

Erixs Creatief Maatwerk

Erixs Creatief Maatwerk


De Stuwdam 73 3815 KM Amersfoort
033-4565957 Klik om te bellen