ELDEE Expo Experts


Nieuwsteeg 34 4196 AM Tricht
0345 585 600 Klik om te bellen

Over ELDEE Expo Experts

Maatwerk & Kwaliteit

Eldee realiseert complete interieurs voor Kantoren, Horeca, Hotels en Retail. Exclusieve meubels, commerciële displays en andere maatwerk elementen komen tot leven in onze professionele werkplaats.

Wij zijn de expert op het gebied van interieur ontwerp en het produceren van hoogwaardige Interieur onderdelen voor Showrooms, Kantoren, Vergaderruimtes etc.

Hoe het werkt:

  • Een ontwerper en projectmanager komen bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wij kunnen de ruimte opmeten en intekenen.
  • In ca. 2 weken volgen de eerste 3D ontwerpen en begrotingen (levensechte visualisaties eventueel voorzien van 3D film).
  • Wanneer onze ontwerpen passen bij uw wensen en budget, werken we samen een planning uit voor productie en plaatsing.

Ook voor aanpassing van bestaande interieurs bent u bij Eldee aan het juiste adres.

Soms is een nieuwe jas genoeg. Wij bekijken de bestaande ruimte en haar elementen en gebruiken deze als basis om uw interieur in een handomdraai te vernieuwen. Met interieurbouw van Eldee gaat u steeds weer met uw tijd mee.

POS Displays

Eldee ontwerpt en vervaardigt allerlei soorten show- en verkoopdisplays van onder andere kunststof, hout of metaal. POS displays geven uw product de aandacht die het verdient. Of u nu een nieuw product lanceert, u zich wilt onderscheiden van de concurrent of puur de verkoop wilt stimuleren. Een POS display werkt! Past een standaard display niet bij uw product of bedrijf? En zoekt u echt iets om uw assortiment te presenteren? Dan bent u bij Eldee aan het juiste adres.

Werkstations (flexibel of vast, zowel Indoor als Outdoor)

Uw kantoor(tuin) omtoveren tot een slimme, prettige en functionele werkomgeving, het is eenvoudiger dan u denkt. Onze innovatieve, duurzame modulaire kantooroplossingen maken van uw locatie in een handomdraai een aangename en functionele werkomgeving. Rustig en geconcentreerd samenwerken wordt een stuk eenvoudiger wanneer u beschikt over bijvoorbeeld een Bell-Cell, een vergaderruimte of break-out room. Binnen een handomdraai zorgen wij voor design, 3D visuals, productie en plaatsing. Door het modulaire basis design is op- en afschalen extra gemakkelijk en bovendien hebben onze producten een lange levensduur.

Foto's

Kantoorinterieur

ELDEE Expo Experts in het kort

Projecten

Horeca
Hotels
Kantoren
Overheid
Scholen
Winkels
Zorginstellingen

Diensten

Interieurbouw
Meubelmakerij
Ontwerp

Voorbeeldfoto's op de website

Ja

Onze locatie

ELDEE Expo Experts


Nieuwsteeg 34 4196 AM Tricht
0345 585 600 Klik om te bellen