sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bleiswijkseweg 39
    2712 PB Zoetermeer
  • 0793300123

Benschop BV

Benschop ontwerpt en realiseert concepten voor toonaangevende binnen- en buitenlandse retailorganisaties. Concepten die je in het dagelijks leven zeker tegen bent gekomen en die je dus ook kent. Zo kom je Benschop tegen op Schiphol, maar ook in de Bijenkorf en in vrijwel elke winkelstraat in Nederland.

De combinatie van bedenken en maken maakt Benschop uniek. Benschop is daardoor in staat om het maximale voor haar opdrachtgevers te betekenen. Een totaalaanpak die steeds meer opdrachtgevers aanspreekt. Want onze manier van werken biedt veel voordelen:

1. Een full service partner die betrokken is bij het gehele proces van conceptontwikkeling (Store design) tot en met eindoplevering.
2. Onderscheidende en vooral ook realistische concepten binnen de beschikbaar gestelde budgetten. Dit alles met als doel het maximaliseren van de output per vierkante meter verkoopruimte. Wat ontwerpers bedenken, kunnen engineers en meubelmakers op kostenefficiënte wijze realiseren.
3. Heldere afspraken vóóraf als het gaat om doelstellingen en budgettering.

Sinds eind 2011 maken Benschop en Shopex onderdeel uit van de internationale organisatie New Store Europe. New Store Europe is marktleider in de Europese winkelinrichting sector, met haar hoofdkantoor gevestigd in Noorwegen (Oslo). New Store Europe heeft vestigingen in 11 Europese landen.


Benschop BV in het kort

Diensten

  • Ontwerp
  • Winkelinrichting vanaf design t/m installatie

Voorbeeldfoto's op de website:

Ja

Projecten

  • Winkels