Bouw het zelf goedkoper!

In korte tijd bouwt u Easy Flexline zelf op, met niet meer dan een steeksleutel als gereedschap.

Een middag over? Een stoffeerder die uit het werk loopt? Pak uw showroom dan nu aan. Easy Flexline is uit voorraad leverbaar. Modules worden zoveel mogelijk plat in dozen verpakt; u kunt ze zelf afhalen bij ons magazijn in Renswoude of laten bezorgen. In korte tijd bouwt u Easy Flexline zelf op, met niet meer dan een steeksleutel als gereedschap. En even gemakkelijk past u de indeling van de presentatie weer aan. Steeds aanpasbaar aan uw eisen. Omdat alle modules van Easy Flexline vaste maten hebben, kunt u met alleen een plattegrond van de showroom op schaal al snel zelf allerlei mogelijke showroomopstellingen bedenken. Zo kunt u ook vooraf al de mogelijke verschillende fases in uw herinrichtingsplan benoemen en daar uw planning op afstemmen. Heeft u behoefte aan ondersteuning?

Maak dan een afspraak met de interieurontwerpers van aalbers | wico. Zij bespreken met u de wensen en mogelijkheden en werken die uit in een realistische driedimensionale tekening, zodat u precies kunt zien hoe uw showroom er straks uit gaat zien. Werk aan uw uitstraling met Easy Flexline. Is uw winkel of showroom toe aan een nieuwe, eigentijdse uitstraling, maar is een complete make-over te veel van het goede? Kies dan nu voor het modulaire presentatiesysteem Easy Flexline van aalbers | wico Winkel & Interieurbouw. Het is een modulair opgebouwd systeem, dat u zelf kunt monteren. Het is afgestemd op de woninginrichting- en parketspeciaalzaken, rekening houdend met de standaardafmetingen van stalen en modellen.

Easy Flexline heeft de uitstraling van maatwerk, maar de kostprijs van confectie. U kunt nu bijvoorbeeld kiezen om de parketcollectie anders te presenteren en volgend jaar de vaste vloerbedekking aan te pakken. Of andersom natuurlijk. Easy Flexline maakt het mogelijk om uw winkel of showroom in uw eigen tempo om te vormen. aalbers | wico geeft de garantie dat het systeem leverbaar blijft, zodat u steeds nieuwe bouwstenen kunt toevoegen.

Op March 12, 2010